2008-08-11

Nytt røntgeninstitutt i Bergen


Unilabs Norge AS har i disse dager etablert et helt nytt og topp moderne røntgeninstitutt i Bergen sentrum. Det nye instituttet tok i mot de første pasientene i begynnelsen av september. Virksomheten inngår i Unilabs Røntgen og opererer under navnet Unilabs Røntgen Bergen.

 

Når det nye instituttet står helt ferdig, vil vi kunne tilby undersøkelser av høy kvalitet innen MR, CT, konvensjonell røntgen, mammografi og ultralyd. Instituttet vil kun benytte moderne digital teknikk. Blant annet har vi installert helt nytt digitalt mammografi- og røntgenutstyr. En helt ny 64-kanals multislice-CT vil sammen med en ny 1,5Tesla MR være med å sikre best mulig kvalitet på CT- og MR-undersøkelser. Den nye MR-maskinen vil være på plass i løpet av året. Frem til da vil alle MR-undersøkelser utføres i avdelingen i Ibsensgate 104.

 

- Vi ser frem til å være på plass i Bergen sentrum, og kunne tilby henvisere og pasienter på Vestlandet et bredt spekter av bildediagnostiske tjenester. Vi har knyttet til oss radiologer med bred medisinskfaglig kompetanse, som sammen med nytt og moderne utstyr sikrer høy kvalitet på det vi skal levere, sier instituttsjef Jarle K. Iversen i Unilabs Røntgen Bergen.

 

Det nye instituttet er lokalisert i Småstrandgaten 3, Xhibition senter. Inngang fra Olav Kyrres gate (se kartutsnitt til høyre).
Klikk her for å gå til vår kartløsning.

 

Mer informasjon om vår nye avdeling i Bergen kan fås ved å ringe tlf. 088 08 og velge Bergen.Resultater