Unilabs og Norges Skiforbund har inngått samarbeidsavtale

Norges Skiforbund Langrenn har signert en ny samarbeidsavtale med Unilabs Røntgen og Laboratoriemedisin. Avtalen mellom NSF Langrenn og Unilabs strekker seg over tre år. Med denne avtalen oppnår Unilabs eksponering på herrer allround.

Unilabs Røntgen og Laboratoriemedisin er stolte av å være samarbeidspartner med Norges Skiforbund Langrenn. Samarbeidsavtalen sikrer langrennslandslaget undersøkelse ved sykdom, uhell og skader og behandlingshjelp ved gitte tilfeller. Unilabs får også mulighet til å involvere og aktivisere egne ansatte. Salgs- og markedsdirektør Renate Hedenstad uttaler at vi er stolte av å få lov til å støtte skilandslaget og gleder oss til samarbeidet.

- Torger Hansen som er administrativ leder for helseteamet i langrenn i Norges Skiforbund melder at de selvfølgelig ikke ønsker at utøvere skal bli skadet eller syke, men når noe inntreffer er de ofte avhengig av hjelp utenfra. Denne avtalen vil også være med på å øke helseteamets kompetanse, og et profesjonelt samarbeid som vil komme våre utøvere til gode.


Resultater